fbpx
Без категорії

Творча весна розпочнеться на виставці HANDMADE-Expo!

 

28 лютого – 3 березня міжнародна виставка HANDMADE-Expo збере в Міжнародному виставковому центрі учасників із України, Молдови, Польші, Туреччини, Грузії.

На Вас чекають понад 240 учасників з величезним асортиментом товарів для всіх видів рукоділля та творчого хобі, матеріалів для художників, ідей для заняття творчістю з дітьми, тканини, нитки, фурнітура для шиття, дизайнерський одяг, аксесуари, декор для дому, авторські іграшки та ляльки.

Новинки весняно-літнього сезону в сфері art&hobby будуть презентовані саме на HANDMADE-Expo.

Зокрема, генеральний партнер виставки – компанія LUCA-S вже анонсували частину новинок, які будуть представлені на виставці. Шанувальники компанії матимуть можливість ознайомитися з новинками та поспілкуватися з представниками компанії на стенді Р01 весняної виставки HANDMADE-Expo. Детальніше»»

Офіційними партнерами виставки HANDMADE-Expo Весна 2018 стали інтернет-аукціон Violity та компанія SvitArt.

Долучайтесь до заходу HANDMADE-Expo Весна 2018 у facebook»», дізнавайтесь новини учасників та організаторів до та під час виставки.

Для Вашої зручності ми пропонуємо заздалегідь спланувати Ваш маршрут по виставці, ознайомившись зі схемою розміщення учасників.
Натисніть на план 

Ми продовжуємо реалізовувати одну з основних задач виставки – навчання і натхнення для трансформації хобі у власний бізнес. Тому весняна виставка має насичену програму семінарів та майстер-класів. Спікери нададуть практичні консультації по просуванню і отриманню регулярного доходу в хендмейд сфері, фотозйомці для продажу робіт в Інтернет, інструментам прийому оплат продавцям. В рамках презентації «Наука мистецтва» відвідувачі дізнаються про історію декоративного мистецтва України. Крім того, в суботу відбудеться семінар по розвитку креативних здібностей у дитини, відвідувачі дізнаються як допомогти дитині побудувати маленький бізнес з великим майбутнім. Участь у семінарах безкоштовна. Реєстрація у посиланнях у програмі»»

Якщо Ви хочете навчитись новим техникам рукоділля, спробувати себе в різних видах творчості або приємно провести час. Вам до нас! Новачків і професіоналів, дорослих та дітей весняна виставка HANDMADE-Expo традиційно порадує безліччю майстер-класів. Запрошуємо Вас ознайомитися з програмою виставки на сайті за посиланням »»

У рамках виставки пройде фінал конкурсу для досвідчених митців, художників-початківців і талановитих дітей «Арт-Країна» та «Арт-Країна kids». Мета організаторів конкурсу популяризувати рукоділля, народне та сучасне мистецтво як хобі в Україні, тому участь у конкурсі безкоштовна. Протягом п’яти місяців конкурсанти подали близько 600 заявок від 37 дитячих закладів освіти, 152 дітей та 320 дорослих майстрів-рукодільників. В цілому в конкурсах взяли участь більш ніж 1800 робіт.
Найкращі роботи пройшли у фінал і будуть продемонстровані спеціальною експозицією конкурсів на виставці HANDMADE-Expo 28 лютого – 3 березня.

У суботу, 3 березня, з 16:00 до 18:00 будуть оголошені переможці номінацій та переможці в категорії “Вибір глядачів” і “Вибір журі “. Фіналісти отримають призи від партнерів конкурсу.

А головними призами від організаторів стане персональна виставка та участь у виставці HANDMADE-Expo.

За роки проведення конкурсу ми часто отримували запитання – хто є членами журі «Арт-Країна» та «Арт-Країна kids». Тому спеціально для Вас цієї виставки журі конкурсів представить свої творчі надбання в окремій експозиції.

Члени журі конкурсів:
Ольга Маріно – заслужений діяч мистецтв України, постійний куратор конкурсу «Арт-Країна» та «Арт-Країна kids»;
Володимир Балибердін – голова відділу декоративно-прикладного мистецтва НСХУ;
Галина Дюговська – член Cпілок НСХУ, НСДУ, НСЖУ;
Галина Істоміна – науковий співробітник Інституту Мовознавства, Фольклористики та Етнології;
Анжеліка Рудницька – співачка, громадський діяч, майстер вишивки.

Для того щоб потрапити на виставку Ви можете отримати запрошення на сайті * або купити в касі Міжнародного виставкового центру.


* Натисніть кнопку Отримати запрошення, заповніть анкету та роздрукуйте форму персонального запрошення, яка прийде Вам на електронну скриньку.

Дістатися на виставку HANDMADE-Expo дуже просто. Міжнародний виставковий центр знаходиться лише в 5 хвилинах ходьби від метро Лівобережна. Виставка буде проходити в 2-му павільйоні. Вхід 2А.

Виставка HANDMADE-Expo збере цікаву, натхненну та надихаючу спільноту!

Ми бажаємо Вам теплого, натхненного настрою, посмішок та
до зустрічі на HANDMADE-Expo 28 лютого – 3 березня!

Долучайтесь до сторінки заходу в facebook та будьте в курсі всіх анонсів учасників виставки і новин організаторів.

 

About the author

Ще новини