fbpx
Без категорії

Творча весна почнеться на HANDMADE-Expo 6-9 березня. Натхнення народжується тут!

Творча весна почнеться на HANDMADE-Expo 6-9 березня.
Натхнення народжується тут!

Родзинкою цьогорічної церемонії нагородження конкурсів «Арт Країна» та «Арт Країна Kids» стане унікальний ПОКАЗ авторських розробок дизайнера, лауреата міжнародних та національних показів, члена Союзу театральних діячів України, неодноразової переможниці міжнародних та республіканських фестивалів та конкурсів сценічних костюмів, автора книг по прикладному мистецтву – Лідії Лущик.

9 березня о 15.00 радо запрошуємо подивитися на наступні покази:

* Колекція сценічних образів знаті Київської Русі, що була створена на основі минулої колекції дизайнера, яка неодноразово демонструвалася в Україні, а зараз зберігається в приватних іноземних колекціях. Вбрання передає образи картини «Три царівни підземного царства» Віктора Васнецова, яку при створенні автор ототожнював з багатствами Донбасу.

* Образи – пара він та вона у вишитому сучасному вбранні від дизайнера. Техніка вишивки – це стародавній тамбурний шов. Основою вишивки став рідкісний візерунок рушника «Козаки» з музею Києво-Печерської Лаври.

* Колекція з використанням вишитих елементів за мотивами творчого циклу українського художника Івана Марчука “Кольорові прелюдії”.

❗ СПЕЦІАЛЬНО ЗАПРОШЕНИЙ ГІСТЬ ВИСТАВКИ HANDMADE-EXPO ГЕНІЙ СУЧАСНОСТІ ІВАН СТЕПАНОВИЧ МАРЧУК.

Запрошуємо поспілкуватися з маестро українського живопису на нашій виставці – головна сцена 2-го павільйона Міжнародного Виставкового Центра 9 березня о 15:00.

About the author

Ще новини