fbpx
Без категорії

Ми розпочинаємо реєстрацію учасників осінньої виставки HANDMADE-Expo! Пропонуємо Вам стати частиною наймаштабнішої події сфери art&hobby в Україні

Ми розпочинаємо реєстрацію учасників осінньої виставки HANDMADE-Expo! Пропонуємо Вам стати частиною наймаштабнішої події сфери art&hobby в Україні.

26 – 29 вересня в Міжнародному виставковому центрі зберуться учасники із України, Молдови, Туреччини, Китаю, Грузії, Польші та інших країн, які представлятимуть товари для всіх видів рукоділля та творчого хобі, матеріали для художників, ідеї для заняття творчістю з дітьми, рами, багети, обладнання для багетних майстерень, тканини, нитки, фурнітура для шиття, дизайнерський одяг і аксесуари, етнотовари, іграшки, декор, рукотворні вироби та багато іншого.

Нові ідеї, партнери, клієнти, насичена бізнес-програма, безліч майстер-класів – все це тільки на майданчику виставки HANDMADE-Expo.

Реєструйтесь для участі у виставці на умовах раннього бронювання в бізнес-секторі або секторі участі майстрів, натиснувши кнопку відповідного розділу на сайті в розділі учасникам»»

Діліться новиною про участь у виставці. Долучайтесь до заходу в facebook, натиснувши «Я йду» за посиланням»»

Ми будемо раді відповісти на всі організаційні запитання та зробити Вашу підготовку та участь у виставці максимально ефективною та комфортною. Ваша команда організаторів HANDMADE-Expo

About the author

Ще новини